2012-02-25 08:46:16• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Mérleg - a mai nap a pozitív csalódásoké lehet

Napi horoszkóp február 25-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma az ön jegyében ad randevút egymásnak a Vénusz és a Hold. Nem csoda, ha ez szerelmes hangulatba hozza: a mesékben ezt úgy írták, mint Tündér Ilona (Vénusz) és Árgyélus királyfi (Hold) egymásra találását. Randevúzzon ön is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön rendkívül melegszívű ember, de ne hagyja, hogy ezzel mások visszaéljenek. Ne engedje, hogy minden ötletét, egyedi ideáját ellopják öntől. Persze, ha nem bánja, hogy a nagy hasznot mások húzzák belőle, akkor úgy is jó.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hétvége a szerelemről, a párkapcsolatról szól. Ne engedje, hogy a napi gondok eltereljék a társáról a figyelmét. Vigye el kedvesét szórakozni, lepje meg! Ha nem így tesz, a végén még a párkapcsolat lesz a legnagyobb gondja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Változások zajlanak közvetlen környezetében, és ezek bizony az ön életét is merőben más mederbe terelhetik. Mivel megváltoztatni aligha képes ezeket, tegyen meg mindent azért, hogy ön is része legyen a változásnak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Döntő elhatározásra juthat a hétvégén, ami a magánéletére is kihatással lesz. Mivel ez a társát is érinti, mindenképpen konzultáljon vele is az ügyeiről. Ha kihagyná, sértődés lenne a vége. Bízzon a megértésében!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap úgy tűnik, megint csak az édes semmittevés napja lehet. Ön a munka hőse a hétköznapokban, most próbáljon meg nem haragudni magára ezért a kis lazításért. A jó gondolatokhoz sok nyugalom, uram bocsá’ unalom kell.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap a pozitív csalódásoké lehet. Olyan emberekről kaphat jó híreket, akiket eddig semmire sem tartott, semmire sem becsült. Most egyszerre világossá válhat önnek, mennyi jó ember veszi körül. Ossza meg velük örömét!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A reggel rosszul indulhat, de ne hagyja, hogy ez az egész napjára rányomja a bélyegét! Gondolja el, a világ olyan, amilyen szemüvegen át nézi. Éppúgy lehet rózsaszín, mint fekete, komor. Ha morogni van kedve, ne menjen sehová.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap arra való, hogy rendbe szedje kicsit a dolgait. Akár képletesen, lelkileg, de akár fizikailag is. A ruhásszekrényében, vagy az íróasztalán eluralkodó káoszon úrrá léve egyben a lelkét is rendezheti kissé.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma valaki pénzkölcsön ügyében fordulhat önhöz. Csak akkor adjon neki, ha maximálisan megbízik benne, vagy csak annyit, amennyiről nem sajnál lemondani akár hosszabb időre is. Gondoljon arra, hogy segíteni mindenképp jó!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hiába, hogy hétvége van, önnek ez a nap is a munkáról szól. Rengeteg a teendője, és aligha halaszthatja más napra. Mégis kikapcsolódást találhat az önt körülvevő emberekben. Fűszerezze kellemes társalgással a napját!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A képzelete ma messzire röptetheti önt a valóságtól. Ez nem baj, ha meséket ír, de ha szerződést fogalmaz, vagy komoly jövőbeli terveket kovácsol, akkor kicsit lejjebb kellene szállnia. De csak egy kicsit, mert küzdeni muszáj!

 

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: